Ajánlások

Dr Joe egy tudós!

Munkája sikerességét az általa elért eredmények alapján méri… a pozitív változások alapján, amelyet ezek az egyedülálló módszerek hoznak a hallgatói életébe!

Ezen az oldalon valódi, hihetetlen történeteket találsz! Olyan átalakulásokat, mint amilyeneket ezeknek az embereknek lehetőségük volt megtapasztalni, olyan emberekkel, akik rendszeresen és megfelelően gyakorolják ezeket a módszereket. Annyira sokan vannak, hogy itt csak néhányat tudunk megmutatni:

Dr Joe ezután arról beszélt a csoportnak, hogy ezek a „csodák” azért történtek, mert Rita megváltoztatta az érzéseit és gondolkodását, hogy nagyobbá váljon, mint a diagnózisa.

Christine gyönyörű előadása a 2017 júliusában a németországi Bonnban tartott haladó workshopról. Miután fiatalon ízületi porckopást diagnosztizáltak nála és az orvosok azt mondták neki, hogy kerekesszékbe van ítélve, Christine úgy döntött, hogy újraírja a történetet. Jó szórakozást!

2017-ben, miután egy kezeletlen gerincsérülés miatt a neurológiai tünetei éveken át súlyosbodtak, Nancynél nyaki szűkületet diagnosztizáltak. A C3, C4, C5, C6 és C7 csigolyán sebészi dekompressziós műtétet végeztek, de a műtét következtében Nancy négy végtagi bénulással ébredt. Nancy lánya és 2 hónapos unokája segített neki abban, hogy „határozott szándékkal” meghozza a döntést: él, meggyógyul és újra tanul járni.

Újra és újra meghallgatta Dr Joe hangoskönyveit és YouTube-videóit, megnézte a progresszív online workshopot és naponta gyakorolta a meditációkat. Mire részt vett az első élő rendezvényén, Portlandben, már segítség nélkül járt és teljesen boldog volt.

Loredana egyik fülére süketen született. Az orvosok azt mondták neki, hogy a hallóidege már az anyaméhben megsérült, és nincs esély arra, hogy visszanyerje a hallását.
Miután elolvasta Dr Joe egyik könyvét, meggyőződött arról, hogy az állapot visszafordítható és elmeséli, hogyan nyerte vissza teljes hallását.

Salah nagyon alacsony elvárásokkal indult a máltai elvonulásra, de végül meggyógyult egy 26 éve fennálló állapotból, amelyet lábfájdalom, szívdobogás, magas vérnyomás, zavartság és ezektől a tünetektől való gyengítő félelem jellemzett.

15 évvel ezelőtt Victoriánál Crohn-betegséget diagnosztizáltak, amely súlyos emésztési és kiválasztási problémákat okoz. Aztán egy orvos kolosztómiás zsákot írt fel neki… ami történetesen egybeesett a „Mi a csudát tudunk” megjelenésével és Victoria hirtelen reményt érzett, hogy meggyógyulhat. Teljesen megváltoztatta az életét és úgy gyógyult meg, hogy kiiktatott mindent az életéből, ami esetleg a tünetek visszatérését okozhatta.

Végül folytatni akarta az életét – férjhez ment és született egy gyerekük. Amikor a lánya 10 hónapos volt, Victoria életveszélyes problémákkal került kórházba. Túlélte, majd ismét újrakezdte. Ezúttal belevetette magát Dr Joe könyveibe és meditációiba.

Natalia elmondja, hogyan segít neki a meditáció abban, hogy megismerje és szeresse önmagát és a hála új szintjét találja meg a stresszes gyermekkorával kapcsolatban.

Liska elmeséli, hogyan gyógyult ki a mellrákból.

Matthais az első haladó egyhetes elvonulásá előtti héten nagy gondossággal és összpontosítással készítette el a Mind Movie-ját. Örömmel tapasztalta, hogy a Mind Movie jelenetei valamilyen módon megtörténtek az elvonulás hetében.

Két csodálatos történet egy rendkívüli lénytől, aki lehetségessé teszi a lehetetlent!

Miután a tárgyak materializálására irányuló meditációkat gyakorolta az egyik cancúni haladó elvonuláson, Robert pénzt manifesztált a bankszámláján.

Jessica depresszióval küzdött, de a helyzet csak akkor vált kritikussá, amikor az apja és a bátyja is öngyilkosságot követett el ugyanabban az évben. Ő maga is fontolgatta az öngyilkosságot, de ehelyett antidepresszáns gyógyszerekkel és PTSD-tanácsadással próbálkozott. Egy barátja mesélt neki Dr Joe-ról, és azonnal elvégezte az online intenzív és progresszív workshopokat, mielőtt részt vett volna a berlini egyhetes haladó elvonuláson. Beleszeretett a meditálásba – és az életbe és egy nonprofit szervezetet indít a bátyja, Justin tiszteletére, Just In Time to Save a Life néven.

Cherie hallása az évek során egyre rosszabb lett… amíg el nem kezdte tanulmányozni Dr Joe munkáját és gyakorolni a meditációkat.

Christine-t a színpadra hívták a máltai elvonulás során, hogy elmondja történetét: 6 éves kora óta nem emlékszik arra, hogy egészségesnek érezte volna magát. 5 évvel ezelőtt elkapott egy krónikus belső övsömör nevű vírust, és Christine fájdalmasan érzékennyé vált a környezetére. Ez az érzékenység különösen nagy kihívássá tette, hogy részt vegyen Dr Joe rendezvényen… de legyőzte a tüneteit és mindent beleadott, megkönnyebbülést és új reményt talált egy jobb életre.

2017-ben Dawnnál vastagbélrákot diagnosztizáltak, amely átterjedt a májába. Megműtötték, hogy eltávolítsák a daganatot és egy sztóma beavatkozáson is átesett. Dawn ezután 6 kemoterápiás kezelést kapott és ismét megműtötték, hogy eltávolítsák a mája egy részét. Újabb kemoterápiás kezelések következtek és egy évvel később úgy tűnt, hogy a betegség meggyógyult. De mivel a rákmarkerei folyamatosan emelkedtek, Dawnnál MRI-vizsgálatot végeztek és rákos elváltozásokat fedeztek fel a máján és a hashártyáján. Ekkor döntött úgy, hogy kipróbálja a meditációt és elindult a gyógyulás útján, ahol a napi meditációt minimális adag kemoterápiával kombinálta. A meditáción és Dr Joe munkájának megismerésén keresztül felfedezte a betegséghez vezető mögöttes gondolatokat.

Briannek rendkívüli izomgyengesége és légzési nehézségei vannak. Körülbelül 15 hónappal ezelőtt kezdte el Dr Joe meditációit végezni és ennek eredményeképpen javulást tapasztalt az erejében és a mozgékonyságában. Pályázott és meg is kapta a Give-To-Give ösztöndíjat, hogy részt vehessen a mallorcai haladó egyhetes elvonuláson. Az elvonulás során tartott egyik Koherencia Gyógyító meditációs foglalkozás után Brian visszanyerte a mozgékonyságát és erejét a karjaiban.

Marilyn élete nagy részében több súlyos egészségügyi problémával küzdött: immunhiány (vagy IgG-hiány), depresszió és allergia. A gyógyszerek nem segítettek rajta és állapota az évek során romlott. Eleinte a meditáció sem segített rajta, de miután megismerkedett Dr. Joe munkásságával és elolvasta A placebo te magad légy című könyvet, újra meditálni kezdett. 2017-ben részt vett egy haladó elvonuláson és gyógyítottként nagyszerű eredményekkel vett részt egy Koherencia Gyógyítás foglalkozáson. Amikor hazatért, még mindig sok munkája volt a gyógyulásával, de kitartott….és most nagy változást hoz mások életébe. MEGJEGYZÉS: Marilyn megemlíti, hogy részt vesz a Deer Gyógyító közösségben – Dr. Joe elvonulásának résztvevői számos gyógyító csoportot alakítottak az elmúlt 2 évben. Online (és néha személyesen) találkoznak, hogy részt vegyenek az egyének csoportos gyógyításában. Csiszolják a készségeiket, miközben egyes esetekben elképesztő eredményeket érnek el.

Nancy lábában vérrög keletkezett, amely a tüdejébe került és kórházba kellett szállítani, hogy feloldják a vérrögöt. Miután elmondta az orvosoknak, hogy a családjában előfordult vérrögképződési probléma („5-ös faktor”), azt mondták, hogy élete végéig vérhígító gyógyszereket kell szednie. Rendszeresen meditálni kezdett és részt vett a júniusi cancuni és a torontói egyhetes elvonuláson is. A két elvonulás után új vérvizsgálatot végeztetett és az orvosok nem találtak vérrendellenességre utaló jeleket.

Miután részt vett egy progresszív workshopon és alkalmazta Dr Joe légzési és meditációs technikáit, Jeff képes volt teljesen abbahagyni az alacsony vérnyomására, alacsony energiaszintjére és depressziójára felírt gyógyszerek szedését.

Miután Kimberly évekig küzdött az egyre súlyosbodó autoimmun problémákkal, végül rájött, hogy problémái a szivárgó mellimplantátumok következményei lehetnek. Eltávolíttatta őket, de még mindig súlyos ételérzékenységgel küzdött. Kimberly megismerkedett a szívkoherenciával és megismerte Dr Joe munkásságát… így elindult az egészség és jólét megtestesítésének útján.

… és még sokan mások!