Teremtsd meg az új világodat belülről!

Ezen az ingyenes bevezető tanfolyamon Dr Joe Dispenza lépésről lépésre megtanítja neked, hogyan teremtsd meg álmaid életét, testét, egészségét és világát!

Mi vagy te?

A világ nem arra reagál, amit akarsz… hanem arra, ami vagy! Kétféleképpen tekinthetsz az életedre: áldozatként, vagy az életed teremtőjeként! A változás folyamata azzal a felismeréssel kezdődik, hogy van választásod ebben a kérdésben!

Az érzelmeid teremtője

Csak akkor lesznek képesek a szándékaid hatni a világra, ha a gondolataid és érzelmeid szinkronban vannak és ugyanazt a jelet küldik. A gondolataidnak egy tárolóra van szükségük ahhoz, hogy hatékonyak legyenek, ami az energia. Ez az energia az érzelmeidből származik! Ha megtanulod tudatosan megválasztani és felemelni az érzelmeidet, képes leszel az életed teremtője lenni!

Az érzelmeid teremtője

Csak akkor lesznek képesek a szándékaid hatni a világra, ha a gondolataid és érzelmeid szinkronban vannak és ugyanazt a jelet küldik. A gondolataidnak egy tárolóra van szükségük ahhoz, hogy hatékonyak legyenek, ami az energia. Ez az energia az érzelmeidből származik! Ha megtanulod tudatosan megválasztani és felemelni az érzelmeidet, képes leszel az életed teremtője lenni!

Biztosítsd most a helyed ezen az egyedülálló bevezető tanfolyamon 100%-ban ingyen!

A gondolataid határozzák meg a valóságodat, így ha folyton ugyanazt gondolod, akkor ugyanazt a valóságot teremted meg újra és újra, nap mint nap.

Együtt kezdjük ezt az egyedülálló bevezető tanfolyamot 2022.11.14-én:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az új Éned egy új Valósághoz vezet!

Gondolataid és érzelmeid teremtik a körülötted lévő világot! Ezek alakítják az életedet, a testedet és az egészségedet! Ha megváltoztatod a belső világodat, a külső világod is vele együtt fog változni!

De hogyan?

EBBEN A PROGRAMBAN MEGTANULOD A FORMULÁT!

Ha lépésről lépésre követed a formulát, elkezded megváltoztatni a belső énedet, újjáteremteni az életedet, az egészségedet és a körülötted lévő világot!

 

Megtanulod belülről megteremteni a világot!

A FORMULA

Dr Joe Dispenza ezt a formulát sok évnyi workshop vezetése és tudósként végzett munkája alapján fejlesztette ki és számos kutatócsoporttal együttműködve.

 

Biztosítsd be a helyed ebben a programban most teljesen ingyen!

Ez ilyen egyszerű! 

 

Regisztrálj

Regisztrálj most az e-mail címeddel. Teljesen ingyenes!

Fogadd az e-maileket

5 napon keresztül naponta kapsz egy e-mailt az új leckével. 

Kezdj teremteni!

Tanuld meg a formulát és kezdd el megteremteni a világodat, amire vágysz! 

Biztosítsd a helyed ebben az egyedülálló programban most ingyen!

Ez az újonnan kifejlesztett online program a következőket tartalmazza:

Lecke

Mély meditáció

Óra tanítás

A Formula Dr Joe Dispenzával:  Magyarországon ismét elérhető a nagyközönség számára!

Ez az exkluzív 5 lépéses program már Magyarországon magyar nyelven is!

A program a legújabb ismereteket, technikákat és meditációkat tartalmazza, amelyek Dr Joe Dispenza saját kutatásain és workshopjai eredményein alapulnak.

Most egyedülálló lehetőséged van arra, hogy teljesen ingyen ott legyél, amikor együtt elindulunk 11.14-én!

Biztosítsd a helyed most ingyen!

Kérdésed van? Itt megtalálod a válaszokat:

Hogyan regisztrálhatok erre a programra?

Egyszerűen csak add meg a neved és e-mail címed az ezen a weboldalon található regisztrációs űrlapon. Ennyi az egész! 

A bevezető tanfolyam valóban ingyenes?

Igen! Ez egy egyedülálló lehetőség, hogy teljesen ingyen ismereteket gyűjts A Formuláról ezen az 5 lépéses ingyenes, bevezető tanfolyamon, amely a teljes program része: egy teljes 12 lépéses folyamaté, amely tartalmazza az összes meditációt és a munkafüzetet!

Milyen nyelven van a program?

Minden tanítás elérhető magyar és angol nyelven. Minden írásos anyag és munkafüzet magyarul lesz.

Hogyan oszthatom meg ezt a programot a barátaimmal?

Miután regisztráltál a programra, lehetőséged lesz arra, hogy a megosztás gombra kattintva egyszerűen ajánld másoknak is a programot. És a legjobb, hogy az ajánlásod után különleges nyeremények várnak rád. Ennek részleteit a programra való regisztrációt követően találod meg. 

Dr Joe Dispenza…

…szenvedélye az idegtudomány, az epigenetika és a kvantumfizika legfrissebb eredményeinek metszéspontjában található, célja, hogy feltárja a spontán remissziók mögötti tudományt. Ezt a tudást arra használja fel, hogy megtanítsa az embereket, hogyan gyógyítsák meg az egészségügyi problémákat, érjenek el jelentős változásokat az életükben és fejlesszék a tudatukat.

A New York Times bestseller-írójaként, kutatóként, oktatóként és vállalati tanácsadóként Dr Joe-t kutatása arra késztette, hogy olyan gyakorlati formulát dolgozzon ki, amellyel az emberek megváltoztathatják életüket.

2010 óta tudósokkal és egyetemekkel együttműködve széles körű kutatásokat végez a meditáció agyra és testre gyakorolt hatásairól. A világ különböző pontjain tartott haladó elvonulásai során csapata több mint 12 000 agyi szkennelést (kvantitatív EEG) és 8000 szívfrekvencia-variabilitás mérést (HRV) gyűjtött össze, hogy megpróbálja összefüggésbe hozni a tartósan emelkedett érzelmek és az önszabályozás szív- és agyműködésre, immunválaszra és az általános test-lélek egészségre gyakorolt hatását. Ő és csapata tanulmányozta továbbá a génkifejeződést, a fehérje szabályozást, az immunválaszt, a neurotranszmitterek változását, a telomer hosszát és a bioaktív sejtanyagcsere-részecskék változásait kezdő és haladó meditálóknál egyaránt.
A New York Times bestseller-írójaként, kutatóként, előadóként és vállalati tanácsadóként Dr. Joe kutatásai nyomán olyan gyakorlati képletet dolgozott ki, amely segít az embereknek átalakítani az életüket.