Szerezd meg most a teljes 12 lépéses programot, az összes meditációt és számos bónusz anyagot, és korlátlan hozzáférést és letöltési lehetőséget kapsz!

Ez az exkluzív csomag különleges áron elérhető:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kezdd el az életed

Ebben a 12 lépéses online programban Dr Joe Dispenza lépésről lépésre megtanít arra, hogyan teremtsd meg álmaid életét, testét, egészségét, sőt az egész világot!

Mi vár rád

Ezeket kapod meg ennek a vadonatúj online programnak a résztvevőjeként:

12 szint

Dr Joe Dispenza minden szinten megosztja a kutatói és oktatói tevékenységének legújabb eredményeit. Közvetlen utasításokat és gyakorlatokat kapsz, amelyeket azonnal alkalmazhatsz, és megtanulhatod, hogyan válhatsz életed teremtőjévé!

A meditációs folyamat

Dr Joe Dispenza teljesen új meditációs sorozatával egy belső utazásra indulhatsz az ismeretlenbe! Ez az a hely a tudatodban, ahol az igazi változás, az igazi átalakulás és manifesztáció bekövetkezhet! Pontos, vezetett útmutatásokat kapsz az utad során, miközben megnyitod magad a mélyreható élmények előtt! 

A tanfolyam munkafüzete

Egy személyes tanfolyami munkafüzetet kapsz, összefoglalókkal és gyakorlatokkal, amelyek célja, hogy segítsenek megörökíteni a tapasztalataidat, rendszerezni a gondolataidat és érzelmeidet, és feljegyezni az átalakulási folyamatodat! Ezek a tanfolyami anyagok nagyon fontos részét képezik majd az utadnak!

Férj hozzá a csomaghoz kedvezményes áron!

Szerezd meg most a teljes programot, az összes meditációt, bónuszokat és további bónusz anyagokat!

Rövid ideig

a csomagot  €199 áron veheted igénybe a szokásos  399€ helyett
…és korlátlan hozzáférést kapsz!

vagy fizethetsz 4×50€ kényelmes részletekben!

Mit tartalmaz ez a különleges ajánlat:

Egyértelmű utasításokkal, gyakorlatokkal, közvetlen útmutatásokkal és meditációkkal lépésről lépésre elkezdheted a jövőd alakítását!

A Formula
A tanfolyami csomagod egy erőteljes 12 lépéses tréninggel és 5 meditációval Dr Joe Dispenzával, aki egy rendkívüli utazásra visz téged – elérhető az eredeti angol nyelven magyar felirattal és magyar szinkronnal.
499 €
Meditációk
Egyéni hozzáférés az összes meditációhoz és letöltési lehetőség! Gyakorold a meditációkat bármikor és bárhol útközben.
67 €
Hangoskönyv
Töltsd le a teljes tanfolyam hanganyagát és hallgasd a tanfolyamot ahol és amikor csak szeretnéd!
37 €
Munkafüzet
A teljes munkafüzet, amely elkísér az utadon! Kiegészítő információkkal, gyakorlatokkal és összefoglalókkal.
57 €
Különleges interjú
Dr Joe Dispenzával és Berhard Kellerrel a Momandától
47€
Természetfeletti – Mind Movie
Teljes dokumentumfilm az átalakulás művészetéről és tudományáról Dr Joe Dispenzával!
37 €
Az ébresztő – Heal coaching 01
Néhányunknak szüksége van egy ébresztőre, hogy felébredjünk és ez lehet egy váltás a tudatosságban! Ebben az értékes videóban megtanulhatod, hogyan halld meg az ébresztődet.
47€
A miszticizmus demisztifikálása – Heal coaching 02
Dr Joe Dispenza ebben az úttörő videóban kézzelfoghatóvá és egy gyakorlatilag megvalósítható folyamattá teszi a misztikus tapasztalást!
47 €
A tudás energiává alakítása
Fedezd fel Dr Joe-val, mennyire fontos, hogy nagyobb gondolataid legyenek, mint ahogy érzed magad, hogy a Kvantummezőnek köszönhetően megteremtsd az új személyes valóságodat.
47 €
Rögzített mentor beszélgetés Dr Joe Dispenzával
Hogyan tudok olyan érzést létrehozni magamban, amit még soha nem tapasztaltam? Még sok-sok kérdés, amely újra és újra felmerül, amikor Dr Joe ismerteti a technikáit. Ebben a coaching videóban Dr Joe válaszol a legfontosabb kérdésekre!
67 €
A tudomány „A Formula” mögött
Teljes 5 leckés tanfolyam, amely a tudományos háttérre, a csodálatos eredményekre és az emberek életében bekövetkezett változásokra összpontosít!
267 €
„A sorsod újrateremtése” tanfolyam első fejezete Dr Joe Dispenzával. 
Ez a program haladó tanításokat, gyakorlatokat és meditációkat tartalmaz!
67 €
Teljes érték
1.286 €
Szokásos ár
399 €
Különleges ár
199 €

AJÁNDÉK: ÖTRÉSZES online TANFOLYAM

A TUDOMÁNY A Formula MÖGÖTT

Résztvevőként ingyen megkapod ezt a 267,00 € értékű online tanfolyamot! Ezzel a tanfolyammal bepillanthatsz a kulisszák mögé, hogy megismerd a tudományos kutatási folyamatot, és megtudd, hogyan születtek ezek az úttörő eredmények!

Benned van egy Erő, egy Intelligencia

Egy belső erő, ami életet ad nekünk, szabályozza a belső folyamatainkat minden tudatos közreműködés nélkül. Biztosítja, hogy a testünk növekedjen, gyarapodjon, gyógyuljon és javítsa önmagát.

Képzeld el, ha kapcsolatba tudnál lépni ezzel a belső erővel és be tudnál mutatni neki egy tervet a tested és egészséged szabályozására!

Pontosan ezt fogjuk megtanulni ebben az ingyenes 12 lépéses programban!

A program elvégzése után képes leszel elkezdeni az új éned megteremtését!

A kis költségvetésűek számára:

Egyszerűen fizess kényelmesen, kisebb részletekben! 
Szerezz most hozzáférést a teljes csomaghoz és fizess kényelmesen 4 kisebb részletben, 4×50€ értékben!

Férj hozzá a csomaghoz kedvezményes áron!

Szerezd meg most a teljes programot, az összes meditációt, bónuszokat és további bónusz anyagokat!

Rövid ideig

a csomagot  €199 áron veheted igénybe a szokásos  399.00€ helyett
…és korlátlan hozzáférést kapsz!

vagy fizethetsz 4×50€ kényelmes részletekben!

Dr Joe Dispenza...

...szenvedélye az idegtudomány, az epigenetika és a kvantumfizika legfrissebb eredményeinek metszéspontjában található, célja, hogy feltárja a spontán remissziók mögötti tudományt. Ezt a tudást arra használja fel, hogy megtanítsa az embereket, hogyan gyógyítsák meg az egészségügyi problémákat, érjenek el jelentős változásokat az életükben és fejlesszék a tudatukat.

A New York Times bestseller-írójaként, kutatóként, oktatóként és vállalati tanácsadóként Dr Joe-t kutatása arra késztette, hogy olyan gyakorlati formulát dolgozzon ki, amellyel az emberek megváltoztathatják életüket.
2010 óta tudósokkal és egyetemekkel együttműködve széles körű kutatásokat végez a meditáció agyra és testre gyakorolt hatásairól. A világ különböző pontjain tartott haladó elvonulásai során csapata több mint 12 000 agyi szkennelést (kvantitatív EEG) és 8000 szívfrekvencia-variabilitás mérést (HRV) gyűjtött össze, hogy megpróbálja összefüggésbe hozni a tartósan emelkedett érzelmek és az önszabályozás szív- és agyműködésre, immunválaszra és az általános test-lélek egészségre gyakorolt hatását. Ő és csapata tanulmányozta továbbá a génkifejeződést, a fehérje szabályozást, az immunválaszt, a neurotranszmitterek változását, a telomer hosszát és a bioaktív sejtanyagcsere-részecskék változásait kezdő és haladó meditálóknál egyaránt.
A New York Times bestseller-írójaként, kutatóként, előadóként és vállalati tanácsadóként Dr. Joe kutatásai nyomán olyan gyakorlati képletet dolgozott ki, amely segít az embereknek átalakítani az életüket.